Werknemers met talent

Verspild Talent richt zich op het creëren van nieuwe kansen voor talenten die anders onbenut blijven. Het gaat dan om mensen die niet zelfstandig in staat zijn om het minimumloon te verdienen. Dat kan zijn omdat ze een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking hebben. Dit kunnen werkzoekenden zijn die langdurig uit het arbeidsproces zijn geraakt of om hele andere redenen niet kunnen deelnemen in het arbeidsproces. Samen met onze partners en mensen die willen en kunnen werken kijken we hoe we nieuw werk kunnen creëren voor mensen die anders aan de kant staan. Wij doen dit door op een pragmatische manier vernieuwing te stimuleren en bedrijfsprocessen te innoveren.

Iedereen heeft zijn talenten en heeft op zijn of haar manier capaciteit om te werken. Wij vinden het verspilling als deze talenten verloren gaan. Daar willen wij ons hard voor maken. Verspild Talent streeft naar een inclusieve wereld waarin iedereen mee kan doen.

Uitdaging

Verspild Talent heeft als doel om werk te creëren voor zoveel mogelijk werkzoekenden met talent die anders niet kunnen werken. Ruim 1,3 miljoen mensen in Nederland zitten zonder werk. Niet iedereen die kan en wil werken kan een duurzame werkplek vinden, terwijl er ruim 200.000 vacatures openstaan. Verspild Talent vindt dit onlogisch en probeert daarom iedereen die wil en kan werken aan een baan te helpen. Wij willen minder talent verspillen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die willen en kunnen werken te helpen duurzaam aan de slag te gaan.

Weten wat Verspild Talent voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met Huibert de Leede
huibert.jpg

Huibert de Leede


New business developer

06 28 07 19 84

+ info@verspildtalent.nl 

Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo Aantwerklogo